Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-17 15:36:00

Szél Bernadett sokkot kapott, jogi lépések jöhetnek a reggeli akció miatt

Élő adásban jelentkezett be Szél Bernadett az ATV Start című műsorában reggel, ahol elmondta: jogi lépéseket terveznek az MTVA székházból való kirakásukkal kapcsolatban.

Szél Bernadett reggel az ATV Start című műsorába jelentkezett be telefonon, miután a képviselőt és Hadházy Ákost kidobták az MTVA székházából. A független országgyűlési képviselő elmondta, hogy a rendőröket sem engedték be a közmédia épületébe. Mint mondta, éjszaka egy követelésük volt, hogy beolvashassák az öt pontból álló követelésüket, mert az szerinte a „magyar emberek üzenete”.

Szél Bernadett szerint a közmédiából irányítják a birodalmat és azt nehezményezték, hogy ellenzéki képviselői gondolatokat nem lehet megjelentetni ott. Hozzátette: hazudna, ha azt mondaná, hogy nincsen sokkos állapotban, a történtek hatására ugyanis abszolút abba került reggel.

A bentiek továbbra is kitartanak, hogy beolvashassák követeléseiket a rádióba és a televízióba – nyilatkozta reggel a független országgyűlési képviselő. A rendőröket is kihívták, és a második sokkot akkor kapta elmondása szerint, amikor őket sem engedték be. Szerinte ugyanis „ilyen nincs”.

A történteket még nekik is fel kell dolgozniuk, de jogi lépéseket is terveznek Hadházy Ákossal együtt- magyarázta a politikus.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink