Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-16 10:10:00

A XV. kerület is bojkottálja a túlóratörvényt

Budapest Főváros XV. kerülete csatlakozik Botka László szegedi polgármester bojkott-felhívásához, ezért Németh Angéla és az őt támogató frakció a következő testületi ülésre olyan javaslatot terjeszt be, amely a XV. kerületi önkormányzati intézmények, cégek esetében tiltja az új, a munkavállalókat kizsigerelő túlóratörvény alkalmazását — közölte vasárnap a XV. kerületre hivatkozva a 24.hu.

A XV. kerület is bojkottálja a túlóratörvényt

Mint írják: a városrész első emberét támogató szövetség előterjesztésében felkéri a főváros többi önkormányzatát is, hogy álljon a kezdeményezés mögé, és felkéri a főváros többi önkormányzatát is, hogy álljon a kezdeményezés mögé, és bízik abban, hogy Budapest egységes döntést hoz majd.

A közleményt aláírta Németh Angéla, polgármester, RÁTE, Király Csaba, önkormányzati képviselő, RÁTE, Tóth Imre, alpolgármester, MSZP, Bihal Dávid, önkormányzati képviselő, MSZP, Legárd Krisztián, önkormányzati képviselő, Demokratikus Koalíció, Tóth Veronika, önkormányzati képviselő, Demokratikus Koalíció, Matlák Gábor, önkormányzati képviselő, Magyar Liberális Párt, Vékás Sándor, önkormányzati képviselő, Magyar Liberális Párt.

atv.hu

További belföldi híreink