Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-15 06:06:00

Földre vitték riporterünket a Kossuth téri tüntetésen

Az élő bejelentkezés alatt még „csak” a könnygázból kapott, később azonban veszélyesebbre fordult a helyzet.

Benyó Rita az ATV riportere, Tétényi Éva építész, Borgula András rendező és Szakonyi Péter újságíró ültek egy asztalhoz a Civil a pályán ma esti adásának felvételén. Fiala János meglepetésként bemutatott egy szerdai bejátszást, amin Benyó Rita a Kossuth téri tüntetésről tudósít, miközben a rendőrök könnygázt (vagy paprika spray-t) fújnak a tömegre. Benyó a műsorban elmondta, milyen érzés volt a feltüzelt tömegből tudósítani, és azt is, mi a dolga ilyen helyzetben egy kiegyensúlyozott riporternek illetve az őt foglalkoztató TV-csatornának. Végül arról is beszélt, hogyan élte meg, amikor egy pillanat alatt a földre került, és már indult felé egy gumibotos rendőr.

Fiala az adásban megszavaztatta a vendégeit, szerintük zavargás vagy tüntetés zajlott, később pedig arról beszélt, hogy bizonyos szempontból nagyon hasonlít Orbán Viktorhoz.
A műsor további témái: Gruevszki szabadon jár-kel Budapesten; Orbán szerint Antall ellenállt Sorosnak; Puzsér Róbert mozgolódik; Palkovics szerint Pokorni nincs képben.

Civil a pályán, Magyarország legnézettebb politikai vitaműsora*, ATV, szombat, 19.00

*Nielsen

További belföldi híreink