Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-11 11:08:00

Puzsér: Tarlós a Kétfarkú Kutya Pártot próbálja túllicitálni

A független főpolgármester-jelölt szerint a főpolgármesternek nincsenek prioritásai, és továbbra sincs víziója a városról.

„Tarlós István megkezdte a kampányát” – írja Facebook-oldalán Puzsér Róbert. Szerinte a főpolgármester a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot próbálja túllicitálni, mikor két Duna-hidat, alagutat, új villamosvonalakat ígér, úgy véli, ezek mind hazugságok.

„Tarlósnak továbbra sincsenek prioritásai, továbbra sincs víziója a városról, úgy tűnik, van azonban egy csapatnyi kígyónyelvű markentingese, akik elmagyarázták neki, hogy a budapestieknek igenis meg kell ígérni mindent, és annak a kétszeresét is” – véli a főpolgármester-jelölt.

Puzsér szerint Tarlós nem képes vállalni a felelősséget az e-jegyrendszer csődjében. Arról ír, a főpolgármester őt tartja alkalmatlannak, miközben nincs véleménye a CEU elüldözéséről.

„Tarlós egy jó szaki. Ha felújítanám a konyhámat, bátran kérnék tőle tanácsot a műszaki lehetőségekről – de soha nem bíznám rá a döntést semmiről, mert akkor csak egy ronda és méregdrága konyhát kapnék, amit egy csomó alkalmatlan fideszes Mekk mester gányolt össze” – jegyzi meg. Hozzáteszi: kiemeli Tarlóst a politikusok közül, hogy ha üzemeltetné, akkor az a konyha működne, csakhogy ez kevés.

"Nem kell a vasbeton, nem kell a szmog, és nem kell a hetvenes évek. Helyre kell állítani az önkormányzatiságot: elég a megfellebbezhetetlen, bizánci típusú központi vezérlésből. A kicsi szép, és a jövő zöld. Ideje, hogy Orbán Viktor is megtudja ezt" – üzente a miniszterelnöknek.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink