Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-09 17:19:00

Pár százan vettek részt Hadházy Ákos tüntetésén

Tüntetést hirdetett Hadházy Ákos volt LMP-s társelnök az MTVA székháza elé, az eseményen, amelyet mintegy 60 rendőr biztosított, pár százan jelentek meg.

Az esemény apropója az volt, hogy a közszolgálati televízió egyetlen hírben sem számolt be Hadházy aláírásgyűjtéséről, amelyet az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért indított.

A rendezvényen Hadházy mellett beszédet mondott Dömsödi Gábor televíziós személyiség, Pásztó volt polgármestere, aki elmondta, helyre kell hozni a jogállamiságot, ehhez csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez és normális közmédiára van szükség.

Az eseményen felszólalt Nagy-Navarro Balázs is, aki évekkel ezelőtt éhségsztrájkot folytatott a tévészékház előtt. Az újságíró felszólította az ellenzéket, hogy bojkottálják a közmédiát két hétig.
Az eseményen a szervezők piros lapokat osztogattak az arra járóknak, amelyeket szándékuk szerint a kormánynak kell felmutatni.

Hadházy Ákos egy petíciót vitt be az épületbe, amiben a propaganda szabályozását, valamint a hírhamisításért felelős vezetők eltávolítását követelik, illetve azt, hogy a közmédia minden fontos hírről számoljon be.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink