Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-03 12:21:00

Újabb jobbikos mondott le

Alapítóként felelősséget érezve le kíván mondani országgyűlési képviselői megbizatásáról Szávay István.

Újabb jobbikos mondott le

Szávay úgy véli, egyedül a Jobbik méltó és alkalmas a fideszes pártállam megdöntésére és Magyarország kormányzására, és ennek megvalósulását nem kívánja hátráltatni.

„Alapítóként tizenöt éve vagyok közösségünk tagja, amely iránt felelősséget érezve le kívánok mondani országgyűlési képviselői megbízatásomról is”

 – jelenti ki a politikus.

„Az egyik legfontosabb és legnagyszerűbb dolog volt az életemben, hogy az elmúlt kilenc évben így szolgálhattam Hazámat. A továbbiakban is egy szabad, élhető és büszke Magyarországért küzdök majd, de már nem képviselőként. A mandátumomat pedig vissza szeretném adni annak a közösségnek, amelynek bizalmából azt megkaptam, és akik felé hálával tartozom az elmúlt másfél évtizedért” – írja Szávay Facebook-oldalán.

A Hír TV videoriportja szerint Szávay István a párt egyik tisztújító kongresszusán párttársai előtt azt állította: előző nap "lezsidózott", majd megütött egy nőt egy budapesti szórakozóhelyen, miután az illető azt mondta, hogy "nácibűz" van.

A politikus megerősítette a hangfelvétel valódiságát, de hozzátette, a beszélgetés során később világossá tette, hogy csak viccelt.

Szávay István korábban lemondott parlamenti jegyzői és frakcióvezető-helyettesi tisztségéről is.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink