Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-11-29 07:55:00

Kétszer hazaküldték a Honvédkórházból a 19 éves lányt, lebénult az arca

Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint a 19 éves Csenge júliusban került a Honvédkórház sürgősségi osztályára. Háziorvosa azután küldte oda, hogy hányt, nagyon fájt a füle és a feje.

Az RTL Klub beszámolója szerint öt órát várakozott a sürgősségin, majd hazaküldték, hogy biztosan valamilyen vírust kapott el.

Az állapota fokozatosan romlott, lebénult a jobb arca, ezért a család hat nap után úgy döntött visszamennek a Honvédkórházba. Újabb öt óra várakozás következett, de a Híradó szerint érdemi vizsgálat nélkül küldték haza ismét.

Miután a bal arca is lebénult, visszamentek. Harmadjára sikerrel jártak, ugyanis

12 óra várakozás után mintát vettek a gerincvelőből, abból a mintából derült ki, hogy agyhártyagyulladása és Lyme-kórja van.

Rohammentővel azonnal a László-kórházba, ahol egy hónapig kezelték. Sokat hízott a szteroidoktól, nem tudott leérettségizni és a szinte elviselhetetlen fájdalmak miatt sokat gondolt a halálra.

A család betegjogi képviselőhöz fordult, aki vizsgálatot kért a tisztifőorvostól. A Nemzeti Népegészségügyi Központ áprilisra ígérte a vizsgálat lezárultát - hangzott el az RTL Klub Híradójában.

Ajánlom

További belföldi híreink