Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-11-08 12:32:00

Gaskó szerint lejáratták, de nem vár bocsánatkérést

Minden nyomozást megszüntettek a VDSzSz, a VDSZSZ Szolidaritás és a LIGA Szakszervezeteket érintő büntető feljelentések ügyében. A BRFK Korrupciós Bűnözés Elleni Osztálya, illetve a IX. kerületi Ügyészség minden részüggyel kapcsolatban megszüntette a nyomozást – számolt be a VDSzSz Szövetség.

Gaskó szerint lejáratták, de nem vár bocsánatkérést

A szakszervezet emlékeztet, hogy a vagyonkezelési visszásságokkal összefüggő különböző – ismeretlen tettes ellen tett – feljelentésekről több cikkben beszámolt a sajtó, rendre Gaskó Istvánt nevesítve első számú gyanúsítottként. „A BRFK Korrupciós Bűnözés Elleni Osztálya, illetve a IX. kerületi Ügyészség által megszüntetett nyomozásokat követően biztosan kijelenthető Gaskó István minden kétséget kizáró ártatlansága” – írják.


„Az engem ért alaptalan támadások után bocsánatkérést nem várok, de az igazságosság úgy kívánja, hogy a magyar sajtóorgánumok tájékoztassák a közvéleményt az alaptalan vádakkal kapcsolatban, amelyeket feltehetőleg 2015. május 7-i puccsot követően a VDSzSz Szolidaritás elnöki feladatait ellátó Bárány Balázs Péter indított útjára. Engem lehet sikerült lejáratnia, de az igazságot eltemetni nem lehet!” – nyilatkozta Gaskó István.

atv.hu

További belföldi híreink