Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-31 18:29:00

Megvádolt vízilabdázók: visszaadta a megbízást a lány ügyvédje

Szakértők vizsgálják a 24.hu információi szerint, annak a kislánynak a szavait, aki azt állította, hogy két vízilabdás két évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta őt. A sportolók ügyvédei az ATV-nek azt mondták, ügyfeleiket még mindig nem kereste meg a nyomozóhatóság, ugyanakkor Gatter László indítványban kérte, hogy tájékoztassák az ügy állásáról. Híradónk egyéb forrásból úgy értesült, a kislány ügyvédje időközben visszaadta a megbízást.

 

Pszichológus és más szakértők bevonásával elemzi a rendőrség annak a lánynak a szavait, aki hónapokkal ezelőtt megvádolta Kósz Zoltánt, és Petőváry Zsoltot, hogy szexuálisan zaklatták őt - így értesült a 24.hu. A lap arról ír, hogy a hatóság elsősorban arra kíváncsi, hogy mennyi a valóságalapja annak, hogy a sportolók bántalmazták a lányt. Azt, hogy milyen eredménye van ezeknek a vizsgálatoknak, a rendőrség nem árulta el. „Jelen ügyben sem nekem, sem az általam képviselt ügyfelemnek semmi biztos információja nincs” – mondta Hegedűs László. Kósz Zoltán ügyvédje Híradónknak azt mondta, örül annak, hogy a nyomozóhatóság részéről semmilyen információ nem szivárog ki, az ügyfelét, vagyis Kósz Zoltánt pedig még mindig nem hallgatták meg.

Ahogy azt megírtuk, Petőváry Zsolt ügyvédje Gatter László Start című műsorunkban beszélt arról, hogy annyit tudnak, folynak a nyomozati cselekmények. „Én annyit tudtam tenni az ügyben azóta, hogy megkerestem a rendőrhatóságot, a nyomozóhatóságot egy indítvánnyal, és kértem, hogy mint egyéb érdekeltet, tájékoztassanak az ügy állásáról, erre még nem kaptam választ” – mondta az ügyvéd.

Az ATV Híradója szerette volna megkérdezni az ügyben a kislány ügyvédjét, ám Gerencsér András még mindig elérhetetlen. Híradónk úgy értesült, időközben már visszaadta a megbízást, tehát, ha ez igaz, akkor már nem ő képviseli a vádakat megfogalmazó lányt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink