Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-24 10:55:00

Volner: fizetett jobbikosok dobálták meg tojással a közmédia székházát

Folyamatosan csökken a Jobbik létszáma - mondta Volner János független országgyűlési képviselő szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Volner: fizetett jobbikosok dobálták meg tojással a közmédia székházát

Az ellenzéki párt parlamenti frakciójából október elején kizárt volt jobbikos alelnök felidézte, hogy azóta tiltakozásul ketten távoztak, s a lépésük újabb kilépési hullámot generált a pártban.   

Mint mondta, mivel a tagság egy része a Mi Hazánk Mozgalomhoz pártolt, a Jobbik nem tud mást tenni, mint az "alkalmazottait bevetni", azt a látszatot keltve, hogy társadalmi igényre válaszolnak akcióikkal.   

"Nem szabad ilyen őszintétlennek lenni, tehát ha nincs aktivista, akkor nem kell úgy tenni, mintha lenne" - fogalmazott Volner János.   

Erre példaként hozta az közmédia székházánál lezajlott keddi jobbikos akciót, amelynek résztvevőiről Facebook-oldalán írt. A Jobbik fizetett alkalmazottai állnak amögött, hogy tojással dobálták meg az épületet - mondta a politikus, hozzátéve: ott volt például az ifjúsági tagozat alelnöke, valamint országgyűlési képviselőjelöltek, a párt alelnöke.   

Kitért arra is: a tévéfelvételek alapján kivehető, hogy Kálló Gergely, a Jobbik 11. kerületi választókerületi elnöke arra a kérdésre, hogy mikor kell dobálni, azt mondta: "ha Szaszi szól".  Szaszi, azaz Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója, aki a helyszínről irányította a tojásdobálást - állította Voner János, aki szerint ez egy jól szervezett, központi akció volt és nem arról van szó, hogy "spontán népharag" tört ki.

atv.hu

További belföldi híreink