Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-23 21:01:00

Sneider: a mai nap megmutatta, mi az ereje a Jobbiknak és mi a Mi Hazánknak

A Jobbik elnöke szerint október 23-ai megemlékezésükön többször annyian voltak, mint Toroczkai Lászlóékén. Arról is beszélt, hogy a tőlük kiválók nagy része nem ment át a másik pártba.

 

A következő hónapokban egyre több akcióról lehet majd hallani, ami érdekes lesz az emberek számára- közölte Sneider Tamás az ATV Egyenes Beszéd Kontrában azzal kapcsolatban, hogy eltűntek a nyilvánosság elől az elmúlt időszakban.

A Jobbik elnöke szerint a legfontosabb kérdés ma, hogy

a társadalom egyre elégedetlenebb az Orbán-kormánnyal, főleg az a része, amely a gerincét alkotja, a dolgozó emberek. 

Mint mondta, mindig ezek az emberek voltak, akik változást hoztak az ország életében.

A ma esti akciójukról Sneider azt mondta, 3-400 jobbikos szimpatizáns mehetett át az MTVA Kunigunda utcai székházához, ahol „nagyon határozottan kifejezték a véleményüket”. A flash mob szerinte elérte hatását, úgy vélte, a 2006-os akcióhoz hasonlítható, ami az emberek arcán megjelent ma este.

Sneider Tamás arról is beszélt, hogy bolsevik módszerekkel operál ma a kormányzat szerinte. „Akkor barakkokba vitték az embereket, most meg zsúfolt hajléktalanszállókra viszik”- magyarázta.

Közölte, a Jobbik célja, hogy a szolgalelkűséggel felvegyék a küzdelmet, mivel csak akkor változhat meg az élet Magyarországon, ha ezt meg tudják törni. Hozzátette: ha az emberek beletörődnek abba, hogy a pénzüket elveszik, akkor nincs esély a fordulatra.

Elmondta, hogy 8 év Fidesz-kormányzás alatt egymillió magyar lakossal lett kevesebb, és „ilyen pusztulást még egyetlen egy kormányzat sem tudott produkálni” ennyi idő alatt. Hozzátette: az egymillióból csak 400 ezret tesz ki a népvándorlás, pontosan ezért használta a pusztulás szót.

A Mi Hazánk Mozgalom kapcsán Sneider Tamás arról beszélt, a mai nap, az október 23-ai rendezvények pontosan megmutatták, „mi az ereje a Jobbiknak és a Mi Hazánk Mozgalomnak”. Úgy véli, sokszor többen voltak a Jobbik rendezvényén. A kilépésekkel kapcsolatban közölte: töredékük sem ment át Toroczkai László pártjába, sokan egyszerűen csak azt mondták, hogy 8 év után nem tudják folytatni azt a küzdelmet, amit addig folytattak. Az ezzel ellenkező híreket Sneider a kormányzati propaganda-gépezet művének tekinti, sőt, azt is elárulta, valószínűnek tartja, hogy a kurucinfo mögött is a Fidesz áll.

atv.hu

További belföldi híreink