Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-20 16:07:00

Vészesen közelít felénk a lehűlés, mutatjuk milyen időre kell számítani

Estétől mindenütt erősen megnövekszik, de reggelre a Dunántúl jó részén már csökkenhet is a felhőzet. A Dunától keletre több helyen, máshol helyenként várható eső, zápor.

Vasárnap egy hidegfront hatására kezdetben északkeleten, délután pedig az ország más tájain is elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Emellett túlnyomóan felhős időre kell készülni. Az északias szél többfelé megerősödik. Visszaesik a nappali hőmérséklet, délután 11-16 fokot mérhetünk. 

Hétfőn változóan felhős idő ígérkezik, északkeleten lehet zavartalanabb a napsütés. Csapadék nem várható. Az északias szél még többfelé élénk, a nyugaton erős lehet. Napközben 13-18 fok valószínű.

Nemzeti ünnepünkön felhős időre van kilátás, kisebb csapadék csak kezdetben az ország északi és nyugati felén várható. Az északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérik. A csúcshőmérséklet 10-15 fok között alakul.

Szerdán már csak 12 fokig melegszik a maximum hőmérséklet napközben, emellett pedig esőre kell készülni. A minimum hőmérséklet 9 fok lesz.

Csütörtökön 4 és 11 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Közepesen felhős napra kell számítani, de eső nem valószínű, a szél helyenként megerősödhet.

idokep.hu

További belföldi híreink