Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-18 07:06:00

Friss hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról

Bodrogi Gyula nyilatkozott a művésznő állapotáról, a színész szerint Törőcsik velemi otthonában könnyebben megy a gyógyulás.

Friss hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról

Jobban érzi magát Törőcsik Mari, az sem kizárt, hogy novemberben színpadra léphet a Nemzeti Színházban, a Galilei című darabban, bár ezzel kapcsolatban a művésznő azt mondja, csak akkor tud nyilatkozni, ha egyeztetett az igazgatóval.

„Csak bízni tudok abban, hogy az egészségi állapotom novemberre megengedi majd, hogy visszatérjek a közönség elé” – mondta a Hot Magazinnak a színénsznő.

Bodrogi Gyula szerint Törőcsik mindig attól tart, hogy bennfogják a kórházban. „A velemi otthonában könnyebben megy a gyógyulás” – mondta a színész, aki mostanában nem igazán tudja látogatni Törőcsiket, de telefonon folyamatosan tartják a kapcsolatot.

A színész azt mondta, muszáj megetetnie a művésznőt, mikor találkoznak. „A beteg keze miatt nem megy egyedül, olyankor van, hogy segítek neki” – fogalmazott a művész. Bodrogi hozzátette: teljesen biztos, hogy felépül a színésznő, akinek egy ápoló segít a nap 24 órájában.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink