Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-16 11:35:00

Gyertyás felvonulást tartanak Székely Lászlóért

Október 18-án este 6 órától gyertyás felvonulást tartanak Székely doktor volt és leendő betegeiért a „Tiltakozunk Székely-doktor kirúgása ellen” Facebook-csoport szervezői.

Gyertyás felvonulást tartanak Székely Lászlóért

Gyertyás felvonulást szervez egy Facebook csoport Székely Lászlóért. „A munkavégzés alól azonnali hatállyal, eddig nem teljesen tisztázott okból felmentett szívsebész talentumára, az évtizedek alatt kifejlesztett speciális tudására jelenleg körülbelül száz beteg vár kétségek között, ebből ketten sürgető-életmentő beavatkozásra. Értük is szól ez a megmozdulás!” – írja közleményben a Tiltakozunk Székely-doktor kirúgása ellen nevű csoport.  

Székely László személyesen nem lesz ott a demonstráción, beszédét a szervezők olvassák fel. A felvonulás az Országos Kardiológiai Intézet Haller utcai bejárata előtt lesz, a szervezők békés, politikailag semleges rendezvényt szeretnének tartani. „A tüntetés legális, a rendőrségen bejelentett megmozdulás, gyertyát biztosítanak. Legyél ott, ments meg egy életet!” – hívják fel a figyelmet a szervezők.

atv.hu

További belföldi híreink