Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-16 10:49:00

Bréking: Véresre verték, meg akarták erőszakolni a magyar bajnok sportolót

Borzalmas pillanatokat élt át vasárnap este Makai Viktória többszörös magyar bajnok ultramaraton futónő. Esti futóedzése közben, nem messze a saját otthonától valaki meg akarta erőszakolni.

Bréking: Véresre verték, meg akarták erőszakolni a magyar bajnok sportolót

Pillanatokon múlott, hogy nem történt meg a soroksári futónőéhez hasonló tragédia. A kétgyermekes anyuka, sportolónő szavai szerint szexuális cselekményre kényszerítették, jelenleg kórházban ápolják. A tettest elfogta a rendőrség. Makai Viktória szerencséje az volt, hogy a férje valamilyen megérzésből kifolyólag elindult elé, és még mielőtt bevégezte volna cselekményét a támadó, odaért, és a legrosszabbat megakadályozta.

A bajnok drámai szavakkal írt a vele történt szörnyűségről Facebook-oldalán:

„Mindig foglalkoztatott, hogy egy 50 kilós nőnek milyen esélyei vannak, ha megtámadják. Részben megnyugtató válasz volt számomra a futás.

Mindeddig.

Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre készerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert.

Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. Az arcom elég halloween-kompatibilis, a szemem körüli hematómán ma látok ki először.

Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet.

Az első születésnapom szerint 38 éves vagyok, egy autóbalaesetől számított második születés nap szerint márciusban leszek 30, a harmadik születésnapom tekintetében 2 napos.

A tanulság számomra nem a félelem, hanem a körültekintés, a szervezettség, hogy mindig tudja valaki, hogy hol vagyok, kockázat minimalizálás, a váratlan helyzetben való lehető legtudatosabb jelenlét...

A reménység, a bizalom és a hit úgy érzem, csorbát szenvedett bennem, miközben úgyanazen területeken csodát éltem át a helyzet végkimenetele tekintetében. Ezt kell most mélyen rendbe raknom magamban.

(A coaching gyakorlatot az "önrendezés idére felfüggesztem, ezt a megfelelő posztban és személyeknek jelzem, ahogy azt is ha készen állok rá ismét.)

Köszönöm az orvosok és a rendőrség elkötelezett munkáját, a tettest elfogták.

Szeretettel gondolok rátok!"

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink