Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-11 08:16:00

Fordulat? Mégsem erőszakolták meg a 4 éves ceglédi kislányt?

A családtagok szerint nem történt erőszak a 4 éves ceglédi kislány ellen - írja a Bors.

A rendőrök a gyerek apjától is DNS-mintát vettek, a környezetében élőket hazugvizsgálóval is kihallgatták. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a kislányt megerőszakolták egy ceglédi munkásszállón. A gyerek combcsontja eltört, sokkos állapotban vitték kórházba.

A kislány román állampolgárságú szüleivel élt a munkásszállón. A család azt állítja, hogy vasárnap egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a gyermek combjára és medencéjére esett.

Cegléden járt az ATV Híradó stábja

„Hát ez elég nagy katasztrófa, hogy valaki képes volt ilyenre” - így reagáltak a ceglédiek, amikor az ATV Híradó riportere a városban járt. Arról kérdezte a lakókat, ami a TV2 hírműsorában látott napvilágot, miszerint egy négyéves kislányt még a hétvégén állítólag megerőszakoltak és megvertek. Az eset egy munkásszálláson történhetett, ahol a gyermek a román állampolgárságú szüleivel lakott. Csakhogy a helyiek szerint a városban hivatalos munkásszálló nincs, a vendégmunkások főleg magánházaknál és apartmanokban keresnek maguknak helyeket.

A rendőrség az ATV Híradójának sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a munkásszállóról szóló információt. Csupán annyit közöltek: A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen nyomoz. A ceglédiek szerint szóba jöhető szálláshelyek közül felkerestünk néhányat. Csengetésünkre azonban sehol, senki nem nyitott ajtót, a kapu pedig mindenhol zárva volt. AEllenben a kitett telefonszámokon történt hívásra a telefont felvették, de a vonal másik oldalán lévő szállásadók állították: nem náluk történt az eset.

 

Mivel a TV2 információi szerint a kislánnyal a szülei először a helyi sürgősségi ügyeletre rohantak, érdeklődtünk a ceglédi kórházban is. A kórház főigazgatója fogadta stábunkat, de hivatalosan nem nyilatkozhatott. Annyit azonban megerősített, hogy a hétvégén valóban történt egy ilyen eset, vittek be egy kislányt a kórházba, akit rögtön tovább is irányítottak Budapestre. Azt viszont a főigazgató sem tudta megmondani, hogy hogyan került a kislány egy pesti kórházba, és pontosan milyen sérülésekkel.

A mentők ugyanis Híradónkat úgy tájékoztatták: nem ők szállították a fővárosba a gyereket, így a súlyosan bántalmazott kislány állapotáról egyelőre nincs információ.

atv.hu

További belföldi híreink