Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-11 10:40:00

Megvan Tarlós István első kihívója: Puzsér egyetlen programponttal támad

Tegnap dőlt el, hogy a mostani városvezető lesz ismét a Fidesz-KDNP jelöltje a jövő évi főpolgármester-választáson. Puzsér Róbert pedig egyből bejelentkezett kihívónak.

Puzsér Róbert a bejelentésről szóló videójában arról beszél, hogy egyetlen programponttal pályázik a főpolgármesteri székért, a Sétáló Budapest tervével. Mint mondja, szerinte Tarlós István valóban erős jelölt, aki ért a városvezetéshez, de amit képvisel, az „minden ízében korszerűtlen”.

„Stílusában egy komcsi tanácselnök, gondolkodásában pedig maga a 70-es évek”- vélekedik Puzsér Róbert Tarlósról, akit azért hív ki, mivel Budapest az otthona, „az ember pedig igényes az otthonára”.


Bejelentette, egy olyan, 21. századi Budapest tervét képzeli el, „amely az itt élőknek épül és nem azért, hogy Orbán Viktor a Budai Várból pillanthasson le az alattvalóira”. Hozzátette: „egy olyan várost képzelek el, ami nem az autók, hanem az emberek otthona”. A Sétáló Budapest programja szerint a főváros belső városrésze teljesen átsétálható és autómentes lenne.

„Ebben a városban elképesztő potenciál rejlik, ez azonban Demszky Gábor és Tarlós István vezetése alatt csak nagyon alacsony színvonalon teljesül”- vélekedett Puzsér.

További részletek is kiderülnek Puzsér Róbert terveiről ma este az ATV-ben, ő lesz ugyanis az Egyenes Beszéd Kontra című műsor vendége.

Egyenes Beszéd, ATV, ma este 19:15-től

atv.hu

További belföldi híreink