Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-24 17:50:00

Távozik a Zoom.hu főszerkesztője

Szeptember végével távozik a Zoom.hu-tól Kustánczi Norbert főszerkesztő, aki a digitális újságírásban szerzett tapasztalatait ezentúl más területeken kívánja kamatoztatni. Távozása saját döntése, személyes ambíciója - olvasható a Zoom.hu-n közreadott közleményben.

Távozik a Zoom.hu főszerkesztője

Kustánczi kevesebb mint egy éven keresztül irányította a lapot, ez idő alatt kirúgott a portáltól jelentős számú újságírót: a múlt héten két kollégának, Kovács Gábornak és Csepregi János Botondnak mondott fel, a portálhoz érkezése után pár nappal pedig öt embernek, Vitéz F. Ibolya főszerkesztő-helyettesnek, Szirmák Erik politikai újságírónak, Vajda Juditnak, a szórakozás rovat munkatársának, Barsi Zoltánnak, aki a  portál közösségi oldalát kezelte,és Juhász Edina kulturális újságírónak.

A főszerkesztői feladatokat 2018. október 1-től megbízott főszerkesztőként a lap eddigi főszerkesztő-helyettese, Farkas Csilla veszi át, aki a Zoom.hu-hoz érkezését megelőzően, 2013 és 2017 között a 24.hu felelős szerkesztőjeként dolgozott - olvasható a közleményben.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink