Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-24 10:48:00

Fekete napok az utakon: újabb halálos baleset, vonat gázolt motorost

Életét vesztette az a férfi, aki a vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére hajtott be motorkerékpárjával, majd összeütközött egy személyvonattal hétfő reggel.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. szeptember 24-én 9 óra 15 perckor egy 47 éves ongai férfi segédmotor-kerékpárjával a lezárt félsorompó és a tilos jelzés ellenére behaladt az Ongaújfalu és Ócsanálos közötti vasúti átjáróba, ahol összeütközött a Miskolc-Hidasnémeti között közlekedő vonatszerelvénnyel- közölte a rendőrség a honlapján.

A motort vezető férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az elmúlt napokban több, halálos áldozattal járó baleset is történt az utakon. Tegnap a 3-as főúton két autó frontálisan karambolozott, egy ember meghalt, egy életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ugyancsak tegnap árokba hajtott és életét vesztette egy motoros Alsómocsoládon.

Szombaton borzalmas baleset történt a borsodi Hernádkakon, egy ittasan autóba ülő férfi villanyoszlopnak csapódott, a hátsó ülésen utazó három gyermeke közül az egyik nem élte túl a tragédiát. A 84-as főúton, Zsédeny közelében is halálos baleset történt szombaton, itt ketten vesztették életüket, amikor egy személyautó kamionnal ütközött.

Sopron és Ágfalva között - ugyancsak szombaton - fának ütközött egy kisteherautó, melyben ketten utaztak, egyikük életét vesztette. Pénteken két motoros is meghalt, egyikük az 1-es főúton, Bicskénél, a másik a 150-es úton, Győr-Moson-Sopron megyében.

Vezessenek óvatosan!

atv.hu

További belföldi híreink