Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-21 06:42:00

Új részletek derültek ki az a Budapesten talált összeszurkált holttestről

Elszámolási vita miatt halhatott meg az a 49 éves férfi, akinek összeszurkált holttestét csütörtök reggel egy kutyasétáltató találta meg a XV. kerületben lévő Pólus Center mögött.

Új részletek derültek ki az a Budapesten talált összeszurkált holttestről

A Blikk úgy tudja, az áldozat egy sikeres építési vállalkozó volt, s nem kizárt, hogy pénz ígéretével csalta a gyilkosa a Szilas-patak mellett húzódó fás-bokros részre.

Csütörtök reggel a rendőrség kordonnal zárta körbe a bevásárlóközpont mögötti területet, egészen késő délutánig helyszíneltek. A kutyásokat és a kocogókat sorra elküldték, nehogy összejárkálják a területet, nehezítve így a nyomrögzítők munkáját. Egy keresőkutyát is bevetettek, láthatóan nyomot is fogott az állat. Később megérkeztek a tűzoltók is, valószínűleg a holttestet a patakmederből az ő segítségükkel emelték ki.

A kordonnal körbezárt területen több eldobott, véres papír zsebkendő is hevert a földön, nem messze pedig egy Audi állt. Ebből arra következtetnek, hogy az építési vállalkozó autóval érkezett hajnalban a helyszínre, majd miután késsel rátámadtak, megpróbált elmenekülni, közben pedig a zsebkendőkkel csillapítani a vérzést. Holttestét reggel hat és hét óra között egy arra járó találta meg.

Nem kizárt, hogy a rendőrség munkáját nagyban segíthetik a hajléktalanok, akik alig száz méterre élnek sátraikban, így lehet, hogy hallottak valamit, ami közelebb viheti a nyomozókat a bűncselekmény elkövetőjéhez.

atv.hu

További belföldi híreink