Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-19 07:07:00

Az új kampányvideóban Sargentini elől, mögötte Soros

"Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége el akar hallgattatni minket, mert kerítéssel védjük hazánkat és Európát" - üzeni a kormány legújabb kampányvideójában, melyben már a jelentéstevő Judith Sargentini van elől, mögötte Soros György, mellette a liberálisok frakcióvezetője, Guy Verhofstadt.

Az új kampányvideóban Sargentini elől, mögötte Soros

Már a múlt héten kiderült, hogy újra plakátkampányt indít a kormány a Sargentini-jelentés elfogadása után, de a legutóbbi kormányinfón még nem árulták el, hogy mit akar üzenni a kormány. A Fidesz kihelyezett velencei frakcióülése után az atv.hu-nak is megerősítették, hogy a Sargentini-jelentés elfogadásához kapcsolódik az új plakátkampány, a Magyar Idők pedig tegnap délután be is harangozta, hogy a kormány országos akció keretében televíziós, rádiós, internetes hirdetésekben tájékoztató kampányt indít a "hazug" Sargentini-jelentés elfogadása után.

Tegnap már meg is jelent a kormányzati kampányvideó: a 25 másodperces spotban Orbán Viktor múlt heti strasbourgi európai parlamenti felszólalásából azt a mondatot idézik, hogy "Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorló ország". De a videóban megjelenik maga a jelentéstevő Judith Sargentini is, mögötte Soros György, mellette a liberálisok frakcióvezetője, Guy Verhofstadt, miközben elhangzik: "Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége el akar hallgattatni minket, mert kerítéssel védjük hazánkat és Európát. Ne engedjünk a zsarolásnak! Védjük meg Magyarországot!"

További belföldi híreink