Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-18 10:40:00

Hatalmas pácban van a Viszkis

A probléma gyökere az ittas vezetés.

Hatalmas pácban van a Viszkis

Ambrus Attilának már három hónapja kell nélkülöznie az autóját, mert júniusban egy rendőri ellenőrzés alatt a szonda alkoholt mutatott ki a szervezetében. Elmondása szerint csak előző nap fogyasztott alkoholt, ám nem merte az autóját a Tisza-parton hagyni, ezért akart pár métert vezetni. Ez azonban nem hatotta meg a rendőröket, akik helyszíni intézkedés keretében elvették a jogosítványát – írja a Ripost.

Most azonban mindennél nagyobb szüksége lenne arra, hogy bármikor autóba pattanhasson.

Eddig sofőrt fogadott, illetve a felesége fuvarozta, de a pénze három hónap alatt elfogyott, így a sofőrt már nem tudja kifizetni.

Ráadásul a felesége veszélyeztetett terhes, így ő sem fuvarozhatja tovább.

„Réka veszélyeztetett terhes, így, ha bármi történne vele, nekem készen kéne állnom, de jelen pillanatban nem vezethetek. Most mindig meg kell kérnem valakit, hogy fuvarozzon. Korábban ő segített, de mivel nagyon kell magára vigyáznia, nem kockáztathatjuk a kisbabánk életét” – mesélte kétségbeesetten Ambrus.

Azonban van oka reménykedni, ugyanis közvetlenül az eset után az ügyvédjével panaszt nyújtottak be, mert a két mintavétel között több mint 30 perc telhetett el. Ez azt jelentené, hogy az eljárás szabálytalan volt, és ejthetik is az ügyet. Ellenkező esetben viszont akár évekre is búcsút mondhat a jogosítványának. Ennek elkerülése érdekében egy méltányossági kérelmet is beadtak, hogy enyhítsék a büntetését.

atv.hu

További belföldi híreink