Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-07 10:50:00

Barátai videózták, ahogy leugrik a Lánchídról és eltűnik a Dunában a turista

Ártalmatlan mókának indult, végül mégis komoly lavinát indított el az amerikai színész, Will Smith kunsztja, amikor felkapaszkodott a Lánchíd tetejére.

Barátai videózták, ahogy leugrik a Lánchídról és eltűnik a Dunában a turista

Tízmilliók látták az akcióról készült videót, így nem csoda, hogy tucatnyi kalandvágyó fiatal követte a példáját. A minap újabb fiatal tűnt fel a hídon, ő azonban lezuhant a szédítő magasságból. Utolsó perceit szemtanúk szerint a barátai rögzítették egy kamerával - írja a Blikk.

„A hollywoodi sztár akciója után tömegével rohamozták meg a hidat, így cselekednünk kellett. Táblákat helyeztünk ki, amelyeken három nyelven is figyelmeztetjük az arra járókat, hogy ide felmászni tilos. A pillérre felvezető utat is kénytelenek voltunk lezárni – mondta a lapnak Huber Szebasztián, a Budapest Közút Zrt. kommunikációs vezetője, majd hozzátette: féltek, hogy komoly baleset is történhet abból, ha valaki a történelmi híd tetejéről csodálná meg a város képét.

Félelmük beigazolódott, az Index írt először arról, hogy egy férfi a mélybe vetette magát a hídról. Egy, a a neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a fiatalt a barátai is biztathatták a cselekedetére.

egy szemtanú készített fotót arról, ahogy drukkolnak a barátai a fiatal férfinek. Egy szemtanú készített fotót arról, ahogy drukkolnak a barátai a fiatal férfinek.

A férfit még az első métereken látni lehetett, majd elnyelték a hullámok. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint eltűntként keresik továbbra is a turistát. A rendőrség öngyilkosságként kezeli a történteket.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink