Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-08 05:10:00

Vasárnap újraindul az ATV sikerműsora

Jakupcsek Gabriella annyit nevetett a #Bochkor forgatásán, hogy elment a hangja. A műsor felvétele csütörtökön volt, az első új őszi adást vasárnap 20:10-kor láthatják a nézők. Hajdu Steve és Tornóczky Anita mellett először ült Bochkor Gábor kanapéján Kárász Róbert is.

Vasárnap újraindul az ATV sikerműsora

Már ismerősként köszöntötte egymást Hajdu Steve és Tornóczky Anita a #Bochkor sminkszobájában. A két híresség gyakori vendég a műsorban, Hajdu Steve szerint pont ez a titka a show sikerének.

„Jó barátok jönnek össze, akik kíváncsiak a másikra, de nem csak kíváncsiak, hanem nevetni is tudunk saját magunkon és a másikon is, és hogyha esetleg a másikon nevetünk, az nem sértődik meg, hanem ez egy közös boldog bohóckodás” – mondta Híradónknak Hajdú Steve. A nyári szünet után a #Bochkor új évada vasárnap indul az ATV-n.

„Bevallom, egy kicsit döcögősen indult, mert az embernek már vannak ilyen rutinos kezdései, meg reklámszünet kimenetelei, meg visszajövetelek, meg búcsúk és ezek egy kicsit megakasztottak, de amikor a beszélgetésben voltunk, amikor maga az akció történt, az meg olyan, mintha tegnap hagytuk volna abba” – fejtette ki a műsorvezető.


A műsor hétről-hétre bekerült az adott hét 50 legnézettebb műsora közé, éppen ezért a jól bevált dolgokon nem változtatnak.

Bochkor Gábor elmondta, hogy a vendégek rotációjában lesz egy kis változás, például Kárász Robi először lesz a műsor vendége. Nem csak a Start műsorvezetőjének arcpirító poénjait hallhatják a nézők, de az ATV hétfőn debütáló műsorának háziasszonya is Bochkor Gábor vendége lesz. Jakupcsek Gabriella szerint jól fel tudták adni a labdákat egymásnak. A Jakupcsek Plussz műsorvezetője pedig annyit nevetett, hogy elment a hangja.

atv.hu

További belföldi híreink