Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-08-20 16:26:00

Bedrogozva verte szét a templomot egy soproni férfi - fotók

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves helyi férfit.

Bedrogozva verte szét a templomot egy soproni férfi - fotók
Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy augusztus 19-én délután egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, a világítóberendezését, a padokat és a falburkolatát törte össze.

fotó: police.huFotó: police.hu

Az intézkedők adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely során rövid időn belül elfogták N. Szabolcs 35 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható - írja a police.hu.

fotó: police.huFotó: police.hu

Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruházatát, amelyből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

fotó: police.huFotó: police.hu

A nyomozók N. Szabolcsot a Soproni Rendőrkapitányságon rongálás bűntette és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

atv.hu

További belföldi híreink