Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-08-17 12:17:00

Nem engedték be a Gucciba Schwarzeneggert, kiderült mit csinált ezután

Míg az egyik Andrássy úti luxusüzletbe nem engedték be a szigorú szabályok miatt, addig egy körúti antikvitásban még körbe is vezették a Terminátort, aki élénken érdeklődik a régiségek iránt – írja a Bors.

Nem engedték be a Gucciba Schwarzeneggert, kiderült mit csinált ezután

A Bors írta meg a minap, hogy Arnold Schwarzenegger kedden dél körül nem jutott be egy Andrássy úti luxusbutikba az üzlet szigorú szabályzata és kissé figyelmetlen biztonsági őrei miatt, akik nem is­merték fel a ha­zánkban forgató világsztárt.

A lap most arról ír, hogy Schwarzenegger kedden nemcsak luxus divatholmik után kutakodott,


hanem egy Szent István körúti régiségüzletben is járt, ahol valódi ritkaságokat keresett.

„Teljesen váratlanul érkezett, többedmagával, kerékpárral, és természetesen azonnal felismertük és köszöntöttük őt annak rendje és módja szerint” – mesélte a Borsnak a találkozó történetét a Szent István Antikvitás üzletvezetője.

„Nagyon pozitív, közvetlen és barátságos volt, nagyjából húsz-harminc percet tölthetett a háromszintes üzletünkben. Előbb körülnézett, és mi is körbevezettük, illetve egy-két olyan tárgyról is beszélgettünk, amely felkeltette az érdeklődését. A ritkább, érdekesebb darabok érdekelték, nézett műtárgyakat és bútorokat is. Nem vásárolt semmit, de úgy váltunk el, hogy szeretettel visszavárjuk őt” – tette hozzá.

atv.hu

További belföldi híreink