Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-08-15 16:56:00

Felnyomták a Vidit az UEFA-nál

Nagyon úgy néz ki, a Malmö már csak az Európa Ligában tudja megmenteni az idényét, hiszen a svéd bajnokságban 17 forduló után csak a hatodik, a Bajnokok Ligájából pedig kicsapta a svéd csapatot a szervezetten és fegyelmezetten játszó Vidi.

A Malmö vezérigazgatója, Niclas Carlnén kissé zokon vette, amikor a svéd újságírók szembesítették azzal, hogy csalódás, ami a bajnokságban és a BL-ben történt a csapattal, majd, ahogy a Rangadó kiszúrta, panaszkodott egy sort a felcsúti pálya pocsék állapota miatt - -írja a 24.hu.

Tény, katasztrofális állapotban volt a gyep, az NB I előző fordulójában a Debrecen ellen játszott találkozó után Marko Nikolic, a Vidi edzője is megemlítette, hogy a fű szinte eltűnt a pályáról.

“Nem hiszem, hogy a pálya alkalmas állapotban lett volna arra, hogy a BL-selejtező harmadik fordulójában mérkőzés rendezzenek rajta, de nem szeretnénk erre fogni a kiesést. Mindenesetre az európai szövetségnél panaszt tettünk a pálya miatt” – mondta Carlnén, hozzátéve, hogy az UEFA még nem válaszolt nekik.

A Malmö az Európa Ligában a főtáblára jutásért a magyarok régi ismerősével találkozik, a dán Midtjylland az elmúlt években a Vidit és a Fradit is kiejtette ebben a sorozatban.

atv.hu

További belföldi híreink