Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-08-12 18:11:00

Elképesztő dolgot tett egy budapesti buszvezető munka közben

Megható történet kering a Facebookon. Saját elmondása szerint felemelő élményben volt része egy budapesti lakosnak, amint délután épp hazafele tartott busszal.

Az eset egy hölggyel történt, aki Facebook-oldalán számolt be a történetről. Az asszony elmondása szerint fáradtan és elgyötörten utazott a járművön, mikor


az első megállónál arra lett figyelmes, hogy egy hajléktalan botorkál az utcán egy gyroszos mellett, mankóval a kezében és egy gitárral a hátán. A sofőr ekkor váratlanul odakiáltott a hajléktalannak: "ennél egy gyrost? ". Az illető ezután elmosolyodott, bólintott egyet, közben pedig tovább sétált. Talán nem is gondolta, hogy a sofőr komolyan gondolta, amit mondott, a vezető azonban egy nem mindennapi, nemes gesztusra szánta el magát, leszállt, majd fizetett egy gyrost a hajléktalannak, utána visszapattant a buszba és a következő megálló felé vette az irányt.

A koldus ekkor egy boldog mosollyal az arcán bólintott egyet, miután az étteremhez botorkált. "Abban a bólintásban és arckifejezésben minden benne volt! Én meg már nem is voltam olyan elgyötört és fáradt!" - írta boldogan a hölgy a közösségi oldalon. Érthetően teljesen lenyűgözte a férfi nagylelkűsége, s sorait olvasva, mi is fejet hajtunk előtte!

atv.hu/blikk.hu

További belföldi híreink