Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-19 11:26:00

Megszólalt Gyárfás Tamás a 100 millió forintos óvadékról

Befizeti az óvadékot Gyárfás Tamás. A 24.hu-nak a sportvezető azt is elmondta, hogy miből fizeti ki a rekordösszegű óvadékot.

Befizeti a 100 millió forintos óvadékot a Fenyő János megöletésével gyanúsított Gyárfás Tamás, ha a bíróság döntése jogerőre emelkedik – ezt Gyárfás Tamás közölte a 24.hu-val, amikor arról kérdezték, kifizeti-e az óvadékot.

Portálunk is beszámolt róla, hogy Magyarországon eddig példátlan összegű óvadékért, 100 millió forintért cserébe kerülhet le a nyomkövető Gyárfás Tamásról, ha a bíróság döntése jogerős lesz.

„Kifizetem az óvadékot. Mindenemet ráteszem, az otthonomat, bármit, mert nincs veszítenivalóm. Ezt az összeget ugyanis csak akkor nem kapnám vissza, ha megsérteném a bíróság szabályait. De ez szóba sem jöhet, mert soha nem fogok megszökni és mindig a hatóság rendelkezésére fogok állni. Tisztázni akarom magam, nem elmenekülni akarok. Nincs mitől tartanom” – magyarázta a portálnak Gyárfás. A sportvezető azt is elmondta, hogy nemrég eladta a NAP TV volt épületét az ECHO TV-nek, ebből fogja kifizetni az összeget.

A médiavállalkozó ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság áprilisban rendelt el nyomkövető eszközzel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat.

A kényszerintézkedést a Fenyő János médiavállalkozó ellen 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében rendelték el. Gyárfás Tamás akkor azt mondta, hogy semmi köze Fenyő János meggyilkolásához.

atv.hu

További belföldi híreink