Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-12 18:16:00

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Hollósi Zoltán ellen

Kábítószer-kereskedelem és közokirat-hamisítás miatt köröz a rendőrség egy 36 éves férfit az EUROPOL-kampányban. Az illető ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Hollósi Zoltán ellen

Hollósi Zoltán 2015-ben, februárban érte el Ukrajnában, hogy halottnak nyilvánítsák, majd hamis papírokat szerzett, és szlovén állampolgársággal élt tovább hazájában. Ezt követően bűntársaival marihuána ültetvényt készített és működtetett Győr-Moson-Sopron megyében. Hollósi Zoltánnak 2015 májusában nyoma veszett, a férfi azóta is álnéven él - közölte a police.hu oldal.

Az EUROPOL és az ENFAST (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) bevonták a tagországok rendőrségeit egy tematikus körözési kampányba. A tagországok legkeresettebb bűnözőit az Európai Körözési Toplista weboldalán szerepeltetik egy labdarúgó-matricagyűjtő füzetekhez hasonló képen.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, írjon a celkorozes@nni.police.hu e-mail-címre, hívja a Készenléti Rendőrség ügyeletét a 06-80-630-090 zöldszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

atv.hu

További belföldi híreink