Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-12 09:46:00

Megdöbbentő részletek derültek ki az inárcsi gyilkosságról

Mint megírtuk, egy férfi késsel megsebesítette a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját női dolgozóját szerda délelőtti órákban. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Megdöbbentő részletek derültek ki az inárcsi gyilkosságról

A Bors információi szerint a 61 éves Cs. Attilát ki akarták lakoltatni, és a gyerekeit is elvesztette volna, ezért szúrta le a három gyerekes gyámügyes Andreát.

Egy, a Blikknek  megszólaló helyi lakos elmondta:


"Attila régen rendőrként dolgozott, feleségének az előző kapcsolatából volt már egy gyereke, Attilától pedig három. A legkisebb, egy kislány, csak tolókocsival tud közlekedni. Nagyon szeretik és óvják. Az utóbbi időben Attilán látszott, hogy nagyon ideges. Úgy tudom, egy hipermarketben dolgozott biztonsági őrként. Fizetése azonban nem fedezte a kiadásaikat, plusz még a korábban felhalmozott adósságokat. Az is nyílt titok volt, hogy a házukat árverezik."

"A meggyilkolt V.-T. Andreát mindenki szerette. A háromgyermekes édesanya a helyiek elmondása szerint a munkáját hihetetlen odaadással, empátiával végezte. A bajba jutott családoknak próbált segíteni, megtalálni a kiutat a nehéz helyzetből." - mondta egy másik lakos.

atv.hu

További belföldi híreink