Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-12 18:05:00

Baltával fogadta a rendőröket a marcali férfi

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 61 éves marcali férfit, aki egy fejszével fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket.

Baltával fogadta a rendőröket a marcali férfi
(Képünk illusztráció)

A Marcali Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2018. június 27-én a vádlott házához mentek azért, hogy gyanúsítotti kihallgatásra előállítsák.

A vádlott a nyomozóknak fejszével a kezében nyitott ajtót, majd azt maga előtt tartva, a fejsze élét a nyomozókra irányozva megindult feléjük, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket, illetve „szétveri a fejüket”, ha nem mennek el.

A rendőrök a biztonságos távolságot tartva hátrálni kezdtek a vádlott elől, miközben fegyverüket tűzkész állapotba hozták, azonban azt használniuk nem kellett, mivel a vádlott a többszöri felszólításukra végül önként letette az élet kioltására alkalmas eszközt.

A vádlottat ezután a nyomozók megbilincselték és előállították a Marcali Rendőr-kapitányságra. A Marcali Járásbíróság 2 év börtön fokozatú szabadságvesztést szabott ki, melynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

atv.hu/24.hu

További belföldi híreink