Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-11 20:37:00

Várkonyi András: Mindig eszembe jut, hogy Ő vajon ehhez mit szólna?

A munkába menekül lánya elvesztése óta Várkonyi András, aki számos darabban játszik, rengeteget forgat és szinkronizál. Szabadidejét pedig, amikor csak teheti, az unokájának szenteli. A családot májusban rázta meg a tragédia, a színész akkor nyilatkozta: ebben az időszakban különösen sokat jelent neki a közönség szeretete.

Várkonyi András: Mindig eszembe jut, hogy Ő vajon ehhez mit szólna?


Ahogy arról akkor az atv.hu is beszámolt, májusban, hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya abban a hónapban lett volna 39 éves. Édesapja az Egyenes Beszéd című műsorban beszélt a tragédiáról Vujity Tvrtkónank.

A színész elmondta, annyira friss az eset, hogy a mai napig nem ülepedett le benne. „Saját magammal beszélgetek, és kérdéseket teszek fel magamnak.

Hogy én megtettem-e mindent, mit lehetett volna másképp. Nem tisztázódott ez még bennem” - fogalmazott Várkonyi András a műsorban.


Arról is mesélt, hogy lánya sokkal pontosabb és fegyelmezettebb volt a színpadon nála. „Komolyan vette, halálosan komolyan vette ezt a pályát. Én azért lazább vagyok. Nem mondom, hogy fegyelmezetlen, de nagyobb kanállal eszem a dolgokat. És mindig eszembe jut, hogy Ő vajon ehhez mit szólna? Mert én azért a mókákat mindig beleveszem a játékaimba” - mesélte a színész.

Elmesélte, hogy A vén budai hársfák éneklése közben mindig elszorul a torka, mert „ott vannak olyan sorok, amik Őt idézik”. Várkonyi András elmondta, hogy a munka, a koncentráció adott és ad neki erőt ebben a nehéz időszakban, ugyanakkor azt nem tagadta, hogy a tragédia óta valamennyire megváltozott az élete, szomorúbb lett.

atv.hu

További belföldi híreink