Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-11 08:43:00

Gáspár Győző kórházba megy, súlyos betegségtől tart

Győzike érezte, hogy nincs jól, ám nem vett tudomást a problémáiról, és különböző nyugtatókkal, kedélyjavítókkal próbálta kordában tartani csapongó lelkiállapotát.

„Annyiféle nyugtatót meg gyógyszert szedtem már, hogy én sem tudom pontosan, mi történt sokszor velem. Egy budapesti pszichiátriára járok rendszeresen receptet íratni, ott is mindenki kérdezi tőlem, miért vagyok ott, mi a bajom. Hát ez a baj, hogy sokszor én sem tudom megfogalmazni, de a családom állandóan szembesít vele” – magyarázta Gáspár Győző a Blikknek, aki álmatlanságban és pánikbetegségtől is szenved.

A showman, aki nagyon tart attól, hogy valami komoly baja van, végre nagy döntésre szánta el magát, lányai kérésére időpontot kért, hogy befeküdjön egy klinikára, s teljes kivizsgáláson essen át.

„Már úgy éreztem, nincs miért élnem, aztán a lányok és Bea megkértek, hogy feküdjek be. Legyek nyugodtan távol, de gyógyuljak meg, ezért felhívtam azt az orvost, akinél már többször jártam kivizsgáláson. Mivel a mentális tüneteken kívül testi panaszaim is vannak, ezért egy többnapos kivizsgálásra írt ki. Lesz gyomortükrözés, tüdővizsgálat, a szívemet is megnézik, meg mindent, vérkép, labor, minden, ami kell. Kicsit egyedül kell most lennem, még a telefont sem veszem fel senkinek. Nem lennék meglepve, ha valami nagy baj lenne. Az biztos, hogy le kell szoknom a gyógyszerekről” – árulta el az énekes.

atv.hu

További belföldi híreink