Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-10 14:47:00

Szemen lőttek egy autóst a piros lámpánál a Kerepesi úton

Miután összevesztek egy közlekedési helyzet miatt, elővette gázpisztolyát, és szemen lőtte a másikat.

Lövöldözéssé fajult egy közlekedési konfliktus Zuglóban. Még januárban egy 30 éves férfi autózott a XIV. kerületi Kerepesi úton, amikor összetűzésbe került egy másik autóssal.

Ezt követően, az egyik kereszteződésnél a piros lámpánál mindketten megálltak a gépkocsijukkal, egymással párhuzamosan. A várakozás közben az egyik fél lehúzta az ablakot, és számon kérte a másiktól a korábbi közlekedési magatartását. Ekkor a férfi kiszállt az autóból, és a csomagtartóhoz ment, amelyet látva a másik is kiszállt, és a társa gépkocsijának hátulja felé indult.

A férfi ekkor az autója csomagtartójából elővett egy gáz-riasztó fegyvert, majd kb.1,5 méter távolságból két lövést adott le a másik irányába. Az a szeméhez kapott az égető fájdalom miatt, majd beült az autójába, a pisztoly tulajdonosa pedig eltette a fegyvert, majd értesítette a rendőröket.

A szemen lőtt férfi heveny kötőhártya-gyulladást szenvedett.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a 30 éves férfit fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével vádolja. Az ügyészség vádirata alapján az eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódik.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink