Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-01 10:55:00

Izraelbe látogat Orbán Viktor

A miniszterelnök három napos látogatásra megy a közel-keleti országba, július közepén.

Izraelbe látogat Orbán Viktor
Izraelbe látogat a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor- adta hírül a Jerusalem Post. A lap közlése szerint július 18-20 között, háromnapos látogatásra érkezik a közel-keleti országba Orbán, egy évvel azt követően, hogy Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő Budapesten járt.

A Jerusalem Post cikkében megemlítik, hogy a jobboldali, bevándorlásellenes Orbán áprilisban nyerte meg sorozatban harmadik alkalommal a választást Magyarországon. A lapnak a magyar kormányfő izraeli látogatását a külügyminisztérium is megerősítette.

Beszámolnak arról is, hogy Netanjahu tavalyi látogatása az első alkalom volt, hogy hivatalban levő kormányfő Magyarországra látogatott, azután, hogy az ország felszabadult a kommunista rendszer alól. Arról is ír a lap, hogy Izraelben Netanjahu látogatását azért bírálták, mert az pont a kellős közepén volt annak a bevándorlásellenes kampánynak, amit a kormány Magyarországon folytatott és aminek egyik fő eleme a Soros György arcával ellátott plakátok voltak.

atv.hu/jpost.com

Visszavonult Gera Zoltán! Ma este az ATV-n, a Heti naplóban felidézzük a 97-szeres válogatott pályafutását. Gera elmondja, milyen mélyről indult és hová jutott, de üzen majd azoknak is, akik most még annyira nehéz helyzetben vannak, mint ő volt 23 évvel ezelőtt. És lesznek olyan felvételek is az életéből, amiket még nem láthatott a nagyközönség.

Heti napló Sváby Andrással, ATV, ma este 19.00-kor!

Ajánlom

További belföldi híreink