Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-25 20:30:00

Z. Kárpát: megpróbálom az államtitkárt visszahúzni a Csillagkapun túlról

A Jobbik alelnöke az ATV Egyenes beszéd kontra című műsorában beszélt róla, hogy nem tudja, Dömötör Csaba államtitkárnak honnan van olyan információja, miszerint 40 jobbikos alapszervezet lépett volna ki a pártból.

Z. Kárpát Dániel úgy véli, az államtitkár a Csillagkapun túl van, ő pedig megpróbálja visszahúzni a rögvalóságba. Közölte, hogy 13500 fő fölötti a Jobbik párttagsága, ebből a létszámból lépett ki az elmúlt hetekben 150-200 ember, ami úgy véli, nem pártszakadást jelez, pusztán a választást követő csalódottság miatt döntöttek így a kilépők.

A jobbikos politikus arról is beszélt Rónai Egon, Gergely Márton és Somos András kérdéseire válaszolva, hogy országjárást folytatott a párt elnöksége az elmúlt hetekben, így minden választókerületbe eljutottak és nagyon fontos beszélgetéseken vannak túl, melyek szerinte nem udvariaskodó hangnemben zajlottak, az ezekből leszűrt tanulságokat pedig beépítik majd a Jobbik politikájába. Példaként említette, hogy több helyen is elmagyarázták, azért szavazták meg a Stop Soros törvényjavaslatot, mert az eredeti állapotához képet „ki lett herélve” és elvesztette Stop Soros-jellegét a politikus szerint.


Ahogy beszámoltunk róla, ettől a héttől új blokkal jelentkezik Magyarország legnézettebb hírháttér műsora, az Egyenes Beszéd. Rónai Egon és Vujity Tvrtko mellé két kérdezőtárs csatlakozik, hogy az adott vendégtől a legtöbbet tudják meg. A mai adásban Gergely Márton, a HVG rovatvezetője és Somos András, az ATV műsorvezetője csatlakozott Rónai Egonhoz.

atv.hu

További belföldi híreink