Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-24 20:33:00

Megrázó felvételek: Lefejezett kutyát talált egy 14 éves fiú Bács-Kiskun megyében

Lefejezett kutyát talált az utcán egy tizennégy éves fiú a Bács-Kiskun megyei Helvécián. A fiú értesítette az állatvédőket, akik szerint valakit idegesíthetett az állat, ezért levágta a kerítésen kidugott fejét. Hogy mi történt a kutyával valójában, az csak a boncolás után derül ki.

Egy kutya véráztatta feje a bokrok alatt – egyelőre nem tudni, hogy ki, vagy mi tette ezt az állattal. A kerítés és a föld is tiszta vér a helvéciai ház előtt. A kapuban még ott hever a kutya nyakörve, a kerítésen belül pedig a megcsonkított, fej nélküli teste. Az állat kidugta a fejét a kerítésen, úgy fejezték le. Rengeteget szenvedhetett. Vagy egy másik kutya támadta meg, vagy brutálisan megkínozták.

Egy 14 éves fiú találta meg a kutya fejét szombat délután a kapu előtt. A Facebookon szólt az állatvédőknek, akik azonnal a helyszínre mentek és rendőrt hívtak. A rendőrségi vizsgálat több órás volt, közben az állatvédők beszéltek a kutya gazdájával is.

Az állatvédők azt mondták: a rendőrök nem hivatalos álláspontja szerint kutya végezhetett az állattal. Hivatalosan csak boncolás után derül ki, hogy mi történt a kutyával.

atv.hu

További belföldi híreink