Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-19 12:32:00

Fenyő Iván bejelentette, hogy megnősül

A színész hosszú évek után megtöri a csendet! Azt is tudja már, hogy kivel alapít családot. Szakmájában is új kihívások elé néz, egy filmje már előkészületi fázisban van.

Évekig szinte semmit nem lehetet hallani róla, most hosszú idő után megtöri a hallgatást Fenyő Iván. A színész az ATV Egyenes beszédben azt mondta, nem tűnt el, csak talán a nagyközönség az elmúlt években nem úgy láthatta, mint előtte. Beszélt arról is, hogy sok minden érte a magánéletében is, ami újragondolásra késztette, volt egy balesete például, ami nagyon megrázta.

„Kicsit magamba kellett nézegetni”- fogalmazott Fenyő, aki a napokban múlt 39 éves. Mint mondta, eltelt 7-8-9 olyan év, amikor nagyon sokat volt egyedül, magába nézett, de most újra szeretne emberek között lenni.

Elmesélte, pár évvel ezelőtt éppen Brazíliában volt, szintén egy elvonuláson, amikor Hollywoodból hívták egy filmszerep miatt, de akkor arra is nemet mondott és utólag sem bánta meg.

Rónai Egon kérdésére, hogy mi baja volt, hiszen előtte úgy tűnt, mintha az élet a tenyerén hordozná, Fenyő úgy fogalmazott: „talán nem bírtam el a sikert”. Hozzátette: lehet, hogy baja volt az önértékelésével, a gyerekséggel, a nárcisztikussággal és a fejletlenséggel is. A színész kijelentette, hogy most már mindenképpen kiegyensúlyozottabb, stabilabb és érettebb is, ráadásul nem csak magával került rendbe például édesapjával való kapcsolata is helyre került.

„Friss vagyok, szenvedélyes”- jelentette ki, amikor a munkájára került a sor. Fenyő beszámolt róla, hogy elkezdett egy darabot próbálni, ráadásul nagyon szeretne filmet rendezni, amiben játszik is, producerkedni és forgatókönyvet írni is. Azt is elmondta, hogy van is már 2-3 filmötlete, egy pedig már előkészületek alatt áll. „Nagyon éhes vagyok a szakmára”- fogalmazott.

Fenyő arról is beszámolt, hogy soha nem gondolta volna, de talán mások sem róla, hogy ezt fogja mondani, de most egyértelműen ki meri jelenteni, hogy „egyedül már nem jó”. Elmondta, családot szeretne, feleséget és már azt is tudja, kivel tudná elképzelni az életét. Ő is tudja már?- kérdezte Rónai Egon, mire Fenyő Iván nevetve elmondta: igen.

atv.hu

További belföldi híreink