Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-17 11:28:00

Haldokló apjához engedték ki a rabot, majd megszökött és megölte élettársát

Elfogták azt a szökött rabot, aki haldokló édesapja meglátogatására kapott kimenőt, ám nem tért vissza, majd pedig szerelemféltés miatt meggyilkolhatta az élettársát.

A 29 éves Z. Sándor haldokló édesapja meglátogatásra kapott kimenőt. Mintarabként viselkedett, magatartásával soha sem voltak gondok – állította egykori rabtársa a Blikknek. Ezért aztán, amikor kiderült édesapja állapota, kérelemmel élt a börtön parancsnoka felé, hogy meglátogathassa apját és végső búcsút vehessen tőle. Meg is kapta az engedélyt, ám a kórházi látogatást követően nem érkezett vissza Állampusztára.

Valószínűleg a kórházból élettárásához vezetett az útja, akit rajongásig szeretett.
„Rengeteget leveleztek, rendszeresen látogatta a párja a börtönben és úgy gondolom igazán ő tartotta a lelket Sanyiban” – árulta el a Blikknek a rabtársa. Hogy a pár személyes találkozásakor mi történt pontosan, azt még nem tudni, de a gyanú szerint Z. rossz hírt kaphatott a mennyasszonyától, ami egy hirtelen felindulásból következő tragédiába torkolhatott június 16-án. A lány holttestét Nagyecsed külterületén találták meg szombaton.

A 29 éves férfit nagy erőkkel kereste a rendőrség, és végül vasárnap elfogták egy fábiánházi lakatlan házban, majd a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsére előállították.

atv.hu

További belföldi híreink