Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-14 09:56:00

Találkozott Márki-Zayjal Lázár János, majd rögtönzött sajtótájékoztatót tartottak

Egy órán át beszélgetett Lázár János és Márki-Zay Péter, először Lázár azt mondta, nem szeretné elárulni, hogy miről beszéltek, végül váratlanul közös sajtótájékoztatót tartottak.

Több mint egy órán át beszélgetett Lázár János és Márki-Zay Péter négyszemközt – árulta el Facebook-videójában a volt Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki hozzátette, hogy erről a beszélgetésről nem szeretne nyilatkozni a sajtónak, a beszélgetésük tartalmát megtartja maguknak.

Mint mondta, számukra Hódmezővásárhely az első, és a cél az, hogy a város fejlődjön, ezért reményei szerint a képviselőtestület és a polgármester képes lesz majd az együttműködésre. „Ezt tanácsolom mindkét félnek, és ennek az együttműködésnek a létrejöttén dolgozom” – mondta Lázár.

Végül váratlanul közösen a kamerák elé álltak. Az Index a Hódmezővásárhelyi Televízió alapján arról ír, Márki-Zay és Lázár János közösen tartott sajtótájékoztatójukon úgy fogalmazott, hogy megállapodtak Lázárral arról, hogy a képviselő szorgalmazni fogja a fideszes képviselőknél, hogy a városi közgyűlések előtt üljenek össze zárt körében, hogy „legalább a napirendi pontokban egyezségre jussanak”.

Lázár arról beszélt, hogy a jövőben nem bonyolítják túl ennyire a találkozást, valamint azt mondta, hogy a Fidesz helyi képviselőcsoportja nem kezdeményezi a képviselőtestület feloszlatását.

atv.hu

További belföldi híreink