Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-14 08:53:00

Letiltaná Aradszky László dalait özvegye

Nem fogja engedni, hogy férje dalait feldolgozzák.

Letiltaná Aradszky László dalait özvegye

Tavaly októberben hunyt el Aradszky László, özvegye, Éva asszony azóta sem tudta feldolgozni férje elvesztését. Az özvegy nemrég egy rendezvényen hallotta felcsendülni elhunyt férje dalait. Úgy érzi, ez nem méltó elhunyt férje örökségéhez:

˝Már a halála után eldöntöttem, hogy nem szeretném, hogy más előadók lépjenek fel a dalaival. Képtelenség úgy elénekelni a számait, ahogy Laci tette, azzal a stílussal, énekhanggal és életvidámsággal. Hallottam azóta, hogy koncerten énekeltek tőle számokat, volt amit a saját fülemmel hallottam, de szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor. Semmi köze nem volt ahhoz, amit Laci vitt véghez a színpadon hat évtizeden keresztül. Jogi értelemben tehetetlenek vagyunk, de továbbra sem örülök ezeknek az előadásoknak. A hátralévő életemben feladatomnak tekintem, hogy gondozzam a szeretett férjem örökségét, a legjobb az lenne, ha az utókor az ő hangján ismerné a slágereit˝- árulta el a Borsnak az özvegy.

Bár már nyolc hónap eltelt azóta, hogy Aradszky László hirtelen szívleállásban elhunyt, felesége még mindig nem tudta teljesen feldolgozni az elvesztését: "Mindennap gyertyát gyújtok érte, sokat járok templomba és a sírjához, álmomban még sokat beszélek és találkozom vele, ez egy picit segít enyhíteni a fájdalmamon". 

atv.hu

További belföldi híreink