Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-14 06:48:00

Brutális: unokája holtteste felett élt 11 évig a nagymama

Nagybátyja vetett véget 11 évvel ezelőtt Anna életének, mindezt nemrég vallotta be János.

Tizenegy évvel ezelőtt tűnt el Anna egy Zala megyei településről, a kislányt hiába keresték, nem találták sehol. János, a lány nagybátyja nemrég beismerte a rendőröknek: ő ölte meg 11 évvel ezelőtt a kislányt, akinek holttestét a férfi édesanyjának, azaz Anna nagymamájának szobája alá ásta el, a pincében – írja a Blikk.

Mindenki azt hitte, a kis Anna külföldre szökött, még az a pletyka is járta, hogy Németországban él. Sejtelmünk sem volt, miért mehetett oda, hiszen a szülei mindent megadtak neki, amit csak tudtak – kezdte a lapnak a családot jól ismerő férfi, aki a lány megölésével gyanúsított Jánost is ismeri. A férfi hozzátette, hogy nem a nagybáty sosem volt agresszív, még akkor sem, ha többet ivott a kelleténél.

A helyiek szerint a közmunkásként dolgozó férfinak sokszor gödörbe került az élete. Eladósodott, a párja is elhagyta őt, négyéves kisfiát egyedül nevelte. De ha volt is baja, azt mindig igyekezett nem mutatni. Ahogy mondják, boldogságot egyedül az unokahúga tudott neki nyújtani.

„Imádta Annát, állandóan együtt láttuk őket az utcában. Néha már túl szorosnak éreztük a viszonyukat. Amikor a lányt az eltűnése miatt keresték, feltűnően aktívan vett részt a keresésében” – mondta a férfi.

A Blikk úgy tudja, hogy Jánost végül egy barátja dobta fel a rendőröknél. Beismerő vallomásában arról beszélt, hogy miután átment hozzá a lány, egy zsineggel megfojtotta a szobájában, majd a pince burkolata alá temette el. A helyszínre nem akart visszamenni a rendőrök társaságában, de vallomásában mindenről részletesen beszámolt.

atv.hu

További belföldi híreink