Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-13 09:10:00

Újabb fejlemény a VV Fanni ügyben: bebetonozhatták a holttestet

A holttestet már hét hónapja nem találják sem a Dunában, sem a Balatonban és a Veszprém megyei erdőkben sem. A Ripost megtudta, hogy jó eséllyel bebetonozhatták a lány holttestét.

Újabb fejlemény a VV Fanni ügyben: bebetonozhatták a holttestet

A Fanni megölésével gyanúsított B. László ugyanis azt mondta az egyik rendőrségi kihallgatásán, hogy az ájult testet betette az autója hátsó ülésére a Marina-parti ház parkolójában, ahonnan pontosan 800 méterre, egy építkezésre vitte, és ott átadta a szerinte még életben lévő lányt két férfinak.

A Ripost megkeresett egy volt nyomozót, aki elképzelhetőnek tartja, hogy betont öntöttek a novemberben eltűnt lányra. Így ugyanis őt és a nyomokat is akár örökre el lehet tüntetni.

"A feltételezés, hogy VV Fanni holttestét egy építkezésen a készülő betonalapba rejthették, nem kizárható. A végrehajtás viszont jó szervezést, részletes tervezést igényel, hogy a lebukás kockázatát kizárják"


– nyilatkozta név nélkül a napilapnak a volt rendőr, aki szerint, ha tényleg bebetonozták a holttestet, akkor is van esély a megtalálására.

A nagy építkezéseknek nagyon pontos dokumentációjuk, építési kronológiájuk van, és ez alapján be lehet határolni a lehetséges helyszíneket – tette hozzá a volt nyomozó.

atv.hu

További belföldi híreink