Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-13 11:32:00

Tűz a 13. kerületben: több száz embert helyeztek biztonságba

Körülhatárolták a tűzoltók a XIII. kerületi Frangepán utcában, egy háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt kiütött tüzet, így továbbterjedni már nem tud - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

A közleményben azt írták, a környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. A katasztrófavédelem mobil laborja semmilyen anyagból nem mutatott ki egészségre káros értéket - tették hozzá.   

 

Az oltáson több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó dolgozik.   

A rendőrség a honlapján azt írta, az Üteg utca és a Hajdú utca között teljes szélességében lezárták a Frangepán utcát. A forgalmat a környező utcákba terelik.

Délelőtt számoltunk be róla, hogy hatalmas füst gomolyog a 13. kerületben. Az atv.hu információ szerint egy raktár gyulladt ki a Frangepán utcában, a Béke és a Hajdú utca között. Később kiderült, hogy egy háromezer négyzetméteres, műszaki berendezéseket tároló raktárépület gyulladt ki. Sajtóhírek szerint a raktár a számítástechnikai cikkeket forgalmazó Ramiris Europe Kft.-é lehetett, a kár pedig milliárdos összegre rúghat.

atv.hu

További belföldi híreink