Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-13 17:11:00

Shane Tusup és a Jobbik-verő szurikáta – Ki ne hagyja a mai Egyenes Beszédet!

A Jobbik körüli balhétól kezdve Kim Dzsong Unon és Hosszú Katinkán át egészen Bodrogi Gyula karrierjéig megannyi érdekes témával várja nézői a szerda esti Egyenes Beszéd. Mutatjuk a vendégeket:

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő

Mi zajlik a Jobbik körül? Szakad-e a párt? Mit szól ahhoz, hogy a szurikáta-ügyről többen hallottak, mint a Jobbik belső balhéjáról? Ha Duró Dóra nem adja a vissza a mandátumát, akkor ő egy esküszegő mandátumtolvaj?

Hollik István Fidesz-KDNP-frakciószóvivő

Hollik István gerillaakciót hajtott végre az Amnesty International irodájánál. Nem kínos egy kétharmados párt frakciószóvivőjeként matricát ragasztgatni?

Csoma Mózes Korea-szakértő

Trump-Kim találkozó után rendszerváltás lesz Észak-Koreában?

Sós Csaba úszóedző

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke úgy véli, igen csekély az esélye annak, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup a válás után visszatérne Magyarországra. Ez jó, vagy rossz? Mi az oka annak, hogy Tusup soha nem jött ki jól a többi magyar edzővel?

Végh József kriminálpszichológus

Verekedés tört ki egy budaörsi áruházban. Hogyan állunk az indulat- és konfliktuskezeléssel Magyarországon?

Kasza Tibor zenész és a médiaszemélyiség

A legnagyobb Facebook-táborral rendelkező magyar médiaszemélyiség véleményét kérdezzük a közösségi oldalt ért adatvédelmi aggályokról.

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész a mai napig játszik. Nyolcvannégy éves, pihenhetne, játszhatna az unokáival, de még mindig izgalomba hozza a hivatása.

atv.hu

További belföldi híreink