Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-13 20:39:00

Bodrogi: Pauditsban már fiatalon benne volt a tragédia

Ahogy arról az atv.hu is beszámolt, életének 69. évében, szerdán elhunyt Paudits Béla, Jászai Mari-díjas színész. Bodrogi Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorában emlékezett meg egykori színésztársáról.

„Olyan szomorú. Egy olyan kedves, tehetséges srác…” – fogalmazott Bodrogi Gyula, hozzátéve, hogy nagyon sokat játszott együtt Paudits Bélával, akiben szerinte már

egész fiatalon benne volt a tragédia.

Bodrogit az egyik barátja hívta fel, aki ott volt a kórházban, amikor Paudits meghalt. „Rettenetes” – sóhajtott a Kossuth-díjas színművész. Azzal kapcsolatban, hogy az elhunyt színész sokat panaszkodott arra, hogy nincs megbecsülve, Bodrogi elmondta:

„A Paudits egy különleges fickó volt. Ugyanis abban a pillanatban, ahol neki valahol valami nagy sikere volt, akkor ellépett onnan és elment” – mesélte a színész, aki szerint a sanyarú sorsú kollégája menekült a siker elől.

Egy példát is hozott: a Madách Színházban egy nagyon sikeres musicalben szerepelt, amikor egyszer csak azt lehetett hallani, hogy elutazott Amerikába gyémántot csiszolni tanulni. De kitanulta az asztalos szakmát is, Bodrogi szerint csodálatos bútorokat készített Paudits.

atv.hu

További belföldi híreink