Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-09 09:46:00

Fordulat a VV Fanni-ügyben? Elkészült egy fontos vizsgálat eredménye

A gyanúsított csomagtartójában talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata ugyanis befejeződött.

Fordulat a VV Fanni-ügyben? Elkészült egy fontos vizsgálat eredménye

A Blikk információi szerint hosszú hónapok várakozása után végre elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata, amelyre már régóta vártak a hatóságok, és úgy tűnik, végre kiderül, ki segíthette a fiatal nő feltételezett gyilkosát!

Így viszont elképzelhető, hogy már arra sem kell sokat várni, hogy fény derüljön arra, pontosan mi is történhetett tavaly novemberben a ValóVilágban megismert Fannival, akinek eltűnésével kapcsolatban még mindig nyomoz a rendőrség. Mint ismert, B. László tavaly novemberben egy bérelt autóval távozott Fanni lakásától, majd néhány nappal később visszavitte azt, ezután nagyszülei kocsiját használta, ám mind a kettőben tárolta azt a kötelet, amelyen megtalálták az ő, Fanni és még egy férfi DNS-ét. Mintát vették a gyanúsított családjának összes férfi tagjától, így a gyanúsított édesapjától, nagyapjától, nagybátyjától és a testvérétől is. Ez a vizsgálat zárult le, és információnk szerint az eredmény megerősíti a rendőrség korábbi gyanúját, azaz alátámasztja a korábbi feltételezéseket.

"A hír igaz, valóban elkészült a várva várt eredmény, amelyből a rendőrség már biztosan tudja, hogy ki segíthette az elkövetőt, azaz ki a bűnpártolója Fanni feltételezett gyilkosának. A kötélről vett minta nagy valószínűséggel megegyezhet valamelyik családtag DNS-ével" – mondta lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje.

A Blikk megkereste a gyanúsított nagybátyját, egyben korábbi védőjét, Brodmann Pétert, aki korábban azt állította, biztos abban, hogy az ő DNS-e nincs rajta a kötélen.

"Engem még nem értesítettek az eredményről, de nem lep meg, szerintem a rendőrök csak az időt húzzák, ahelyett hogy megkeresnék az igazi gyilkost, már ha valóban meghalt a lány. Még hónapokkal ezelőtt idehívták az FBI embereit, akik nem nyomoztak Magyarországon, hiszen azt nem is tehetik meg, László útvonalát a telefonja GPS-jelei alapján lekövették, majd hazamentek Amerikába" – nyilatkozta Brodmann Péter, aki szeretné kérvényezni, hogy újra ő védhesse unokaöccsét.

atv.hu

További belföldi híreink