Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-26 08:08:00

Elfogták a megkéselt taxis támadóját, megszólaltak a kollégák

Csütörtök éjjel késeltek meg egy taxist Budapest XX. kerületében, az Ady Endre téren. Az ismeretlen támadó a taxison több mint húsz késszúrást ejtett. A sofőr rádión kért segítséget, majd életveszélyes állapotban szállították kórházba.

"Kollégánk fantasztikus lélekjelenlétről adott tanúbizonyságot, még ilyen állapotban is képes volt rá, hogy folyamatosan tartsa a taxiközponttal a kapcsolatot. A bentiek próbálták nyugtatni és szóval tartani, amíg a többi taxis és a mentők oda nem értek. Rengeteg vért veszített, amíg az orvosi segítség nem érkezett meg, a kollégák próbálták csillapítani a vérzést. Miután a szakemberek stabilizálták az állapotát, azonnal kórházba szállították, ahol műtéten esett át.” – nyilatkozta a Blikknek Fárbás Tibor, a Taxiplus üzletágvezetője.

“Béla a legrendesebb ember, akit csak ismerek. A másik szenvedélye a családja, azért is dolgozik inkább éjjel, hogy minél többet velük lehessen” – mesélte a férfi egyik kollégája, aki azt is elmondta a Blikknek, hogy egyre gyakrabban támadják meg őket, pedig minimális váltópénz van náluk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói a helyszínelés után pénteken este azonosították és Vecsésen elfogták a 32 G. Richárdot – közölte a police.hu.

A férfit a BRFK Nyomozó Főosztály munkatársai felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

atv.hu

További belföldi híreink