Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-26 13:26:00

Brutális kettős gyilkosság történt Hódmezővásárhelyen

Saját szüleit ölte meg egy nő az élettársával. A tűzzel csak a kegyetlen gyilkosságot próbáltak elleplezni.

Brutális kettős gyilkosság történt Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhelyen kegyetlen emberölés áldozata lett egy idős házaspár. Pénteken hajnalban, öt óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés arról, hogy a Gregus Máté utca egyik családi házában tűz ütött ki.

A bejelentő hölgy meglehetősen higgadtan közölte a hírt, ahogy azt is, hogy a házban bent vannak szülei. A meghallgatásokkor a hölgy és az élettársa ellentmondásokba keveredett, ezért gyanúsak lettek. A nyomozók a 47 éves nőt és az 53 éves férfit őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztetést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Csongrád Megyei Főügyészség ezt már meg is tette. Mint írták, a terheltek egy ingatlanban éltek a sértettekkel, akikkel megromlott a kapcsolatuk. A 10 évtől 20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, több ember sérelmére, különös kegyetlenséggel, bűncselekmény elhárításra idős koránál és fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes ember ellen elkövetett emberölés bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban a főügyészség a gyanúsítottak előzetes letartóztatására tett indítványt.

atv.hu/24.hu

További belföldi híreink